Naše vize...

28.01.2009 00:53

Naše vize…

[ Vše v rovině rovnoprávných partnerských vztahů a s plnými zárukami na poskytované služby, dle  zavedeného systému řízení kvality]je zdokonalit profesionalitu všech nabízených služeb a tyto služby pro firmy vykonávat v tzv. balíčcích služeb, dle individuálních požadavků zadavatelů s přihlédnutím na jejich možnosti a s cílem snížit náklady a zvýšit efektivitu. Samozřejmostí je zlepšit celkové hospodářské výsledky, výběr kvalitního personálu  vhodného pro danou funkci/prac. pozici,  plnou spokojenost výrobních a logistických firem, pracovníků a jejich zaměstnavatelů. To vše jsme schopni doplnit bohatou škálou různorodých služeb sami, nebo ve spolupráci s partneskými a spolupracujícími firmami na velmi vysoké profesionální úrovni. Vlastníme silný potenciál v kombinačních možnostech služeb, znalostí našich spolupracovníků/kolegů a v možnostech partnerských a spolupracujících firem a jednotlivců.

Pro uchazeče o zaměstnání, nabízíme zdarma komplexní služby od běžného poradenství, přes vyhledání vhodného zaměstnavatele, až po jejich úspěšné zařazení do pracovních procesů. Všem je věnována stejná péče, jako firemním zákazníkům.

Naším úkolem a cílem je stále se zlepšující kvalita všech poskytovaných služeb a  spokojennost našich partnerů a zákazníků.  

 

Chceme, aby každý Váš i náš nový den mohl začít pohodovou kávou...

 

Zpět